Shërbimet

Ekipi ynë i ekspertëve ka përvojën dhe aftësinë për të udhëhequr projektin tuaj nga analiza deri në publikim.

Zhvillim i markës

Identiteti juaj i biznesit mbështetet në një gamë të gjerë elementesh, dizajnerët tanë i kompozojnë ato në një mënyrë unike dhe kreative.

Zhvillim Webi

Nëse keni nevojë për një blog, website personal, dyqan online ose një aplikacion në internet, ne jemi gati ta zhvillojmë atë për ju në disa hapa të thjështë.

Zhvillim aplikacioni

Ne mund ta rrisim më tej biznesin tuaj me një aplikacion profesional celular për iOS dhe Android. Na tregoni nevojat tuaja.

Marketing Dixhital

Ekipi ynë i marketingut do të reklamojë biznesin tuaj si një profesionist. Rritni shitjet tuaja dhe bëjeni markën tuaj të njohur kudo.