Giulio Event Italy
Dizejnim Logo

Giulio Event Italy

Giulio Event me bazë në Venezia është një shoqëri që merret me organizimin e eventeve dhe festave Shqiptare në Itali. Giulio Event prej vitesh sjell për bashkëatdhetarët shqiptarë në itali këngëtarët më të mirë në treg.