Live Event 2022
Dizejnim Logo

Live Event 2022

Live Event është emisioni më i njohur muzikor live i transmetuar natën e ndërrimit të viteve në TV Kopliku. Aty paraqiten këngëtarët dhe artistët më të talentuar në Shqipëri dhe diasporë.